Om binderier

Binderer.se - en tjänst från Stilfloristerna

Fräscha binderier till begravningar i Linköping med omnejd

Kvalitet och trygghet utan mellanhänder, och oavsett begravningsbyrå. På www.binderier.se kan du beställa alla slags begravningsblommor, och välja att betala med kort direkt eller att få faktura. Binderierna skapas av skickliga begravningsflorister på Stilfloristerna i Linköping och levereras tryggt och säkert till begravningen, i god tid innan akten börjar.

Alltid fräscha blommor. Vi vill skapa så fräscha binderier som möjligt, och beställer därför färska blommor till varje enskilt binderi direkt från odlare och grossister. Många blomsorter behöver beställas flera dagar innan begravningsakten äger rum. Du bör därför göra din beställning av binderier senast 7 dygn innan begravningsakten äger rum för att garanteras exakt alla de blomsorter som du önskar, och samtidigt 100% fräscha blommor. Du kan dock beställa binderier fram till 24 timmar innan en begravningsakt börjar, men då väljer floristen de blomsorter som för dagen finns på lager i butiken.

Alltid säker leverans. Via www.binderier.se kan du beställa leverans till alla kyrkor och kapell som finns i Linköping och dess förorter och närmaste landsortskyrkor. Du kan även beställa binderier som du väljer att hämta i Stilfloristernas butik på Nya Tanneforsvägen 19 i Linköping, ifall du själv vill ta med binderiet till begravningsakten (exempelvis om begravningen äger rum långt ifrån Linköping).

Personlig service med gratis rådgivning. Du kan alltid kontakta floristerna hos Stilfloristerna i Linköping, direkt i butiken eller via telefon 013-13 53 00, ifall du inte hittar vad du söker i webbshoppen, eller om du önskar helt unika och personliga binderier, eller har någon fråga eller idé kring din beställning. Butiken på Nya Tanneforsvägen 19 i Linköping är öppen vardagar 10-18 och lördagar 10-15.

Om Stilfloristerna

Stilfloristerna i Linköping är en kreativ och stilren blomsterbutik med erfarna och internationellt erkända florister. Stilfloristerna skapar buketter, arrangemang och dekorationer till alla slags tillfällen, för alla skeden i livet.

Stilfloristerna skapar alla buketter, dekorationer och arrangemang själva, med ett genuint floristiskt hantverk.

Stilfloristernas butik finns på Nya Tanneforsvägen 19 i Linköping (vid Drottningtorget i stadsdelen Tannefors). Butiken belönades med utmärkelsen “Årets butik 2016” på handelsgalan i Linköping. När butiken startade i april 2012 var det Sveriges enda blomsterbutik helt inredd i svart, och en av landets mest stilrena blomsterbutiker.

Dagligen bjuder Stilfloristerna på inspiration även i sociala medier, och är den blomsterbutik i hela Sverige som har flest följare både på Facebook och Instagram.

Stilfloristerna är anslutna till förmedlingstjänster, som Euroflorist och Florister i Sverige, och kan därmed även hjälpa till att förmedla blommor till hela landet och övriga världen, samt ta emot förmedlingar från andra butiker. Alla buketter, arrangemang och dekorationer som skapas av Stilfloristerna levereras sedan av Stilfloristerna själva.

Binderier.se är en av Stilfloristernas tjänster, för en enkel, trygg och kvalitativ beställning och leverans av begravningsblommor. Alla bilder på binderier.se är skyddade i lagen (1960:729) om upphovsrätt och används med särskilt tillstånd på binderier.se.

Mer information om Stilfloristerna finns på www.stilfloristerna.se

Varmt välkommen till binderier.se – en tjänst från Stilfloristerna i Linköping!